16 Aralık 2009 Çarşamba

Kuru temizleme yi evde yapan çamaşır makinesi...

Samsung tan 4000 tl ye yakın fıyatlar la  kuru temizleme yapabilen çamaşır makinesi ...

Hem ıslak, hem kuru temizleme yapabilen Samsung Airwash, sayesinde su kesintileri çamaşır yıkamanıza engel olmayacak. Sıcak hava püskürterek kötü kokuları yok eden, kırışıklıkları açan Samsung ’un Air Wash Çamaşır Makinesi, Silver Nano teknolojisinin sağladığı yüzde yüze yakın sterilizasyonla da yaşamınıza sağlık katacak.

Her gün su kesintilerinin yaşandığı Türkiye’de Samsung bir ilki gerçekleştirip susuz temizlik sağlayan Air Wash’u üretti. Samsung’un su ve deterjan kullanmadan, hava ile temizlik yapan çamaşır makinesi Airwash, sıcak hava ile kötü kokuları yok ediyor, gözle görülmeyen bakterileri temizliyor ve çamaşırları ütüye hazır hale getiriyor.

Samsung’un Air Wash sistemi kumaşa zarar vermeyen koruyucu özelliğiyle çamaşırları yiyecek ve sigara kokusundan arındırıyor. Akar ve zararlı bakterilerin kolayca ürediği yastıkların, minderlerin temizlenmesinde ev hanımlarına kolaylık sağlıyor.


Ayrıntılar: http://www.samsung.com/tr/consumer/detail/detail.do?group=whitegoods&type=washingmachine&subtype=washingmachine&model_cd=WD6122CKC/YAH

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder